Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  1.  Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site (marime, culoare, model)=> In acest caz puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau cu rambursarea diferentei).
  2.  Produsul prezinta defect =>Inainte de expediere, produsele Unique Fashion trec prin mai multe filtre de verificare insa este posibil ca mici defecte sa scape neobservate. In acest caz va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.
  3. Produs cu masura nepotrivita. In cazul in care ati comandat o marime/model care nu vi se potriveste, puteti schimba cu o alta marime/model, dar taxa de transport aferenta schimbului va fi suportata de dvs.

 

Cum se poate schimba un produs?

Politica noastra de schimb presupune urmatoarele etape.

In cazul in care doriti sa schimbati marimea sau sa schimbati produsul, ne contactati telefonic. Stabilim impreuna ce produs doriti, noi trimitem produsul nou catre dvs, iar dvs veti ambala produsul pe care doriti sa il schimbati si il veti da curierului atunci cand va ajunge cu noul produs la dvs.

Cum se poate returna un produs?

Daca ati comandat un produs pe care doriti sa il returnati si sa va rambursam contravaloarea, trebuie sa ambalati corespunzator produsul, iar in colet sa ne lasati numele cu care ati plasat comanda si un cont bancar in care se poate realiza restituirea banilor. Coletul va fi ridicat de catre un curier chemat de dumneavoastra.

 

Transferul banilor se realizeaza in 10 – 30 zile lucratoare, din momentul in care produsul a ajuns la noi.

Taxele aferente returnarii produsului/produselor vor fi suportate de dvs, doar in cazurile in care produsul este deteriorat, primiti o alta marime, culoare sau produs fata de cel comandat de dvs, in aceste cazuri taxa de transport va fi suportata de noi.

 

Perioada de schimbare si returnare a unui produs este de MAXIM 5 zile de la primirea produselor.

 

NU SE SCHIMBA SI NU SE RETURNEAZA BANII  pentru:

  1. Produsele realizate la comanda pe dimensiunile clientului;
  2. Produsele ce prezinta semne de utilizare (urme, miros).