Ghid pentru măsurare

Circumferința bustului

Brațele întinse de-a lungul corpului, măsoară circumferința bustului care trece din partea cea mai proeminentă a sânului până la revenirea la punctul de plecare.

Talie

Brațele întinse de-a lungul corpului, măsoară partea cea mai îngustă a taliei, situată de obicei la câțiva centimetri deasupra buricului.

Circumferința șoldului

Brațele întinse de-a lungul corpului, măsurați circumferința șoldurilor dvs. asigurându-vă că treceți centimetrul peste partea cea mai proeminentă a feselor.

Lățimea umerilor

Măsurarea umerilor, cu brațele întinse pe tot corpul, se măsoară de la un umăr pana la celalalt umăr. Luați măsurarea liniară, nu circumferința!

Lungimea mânecii (numai pentru rochii cu mâneci)

Țineți-vă brațul întins de-a lungul corpului și măsurați începând de la umăr până la punctul în care doriți să se încheie mânecile rochiei.

Lungime rochie

Purtați o pereche de pantofi care au tocuri înalte, precum cele pe care le veți purta în ziua evenimentului. Începând de la umăr perpendicular pe gât, măsurați înălțimea până la 1 cm de la sol asigurându-vă că treceți pe cea mai proeminentă parte a sânului.

*Pentru rochii scurte măsurați până la punctul în care doriți ca rochia să ajunga.

  • Măsurați-vă corect în zonele corpului, corespunzător ilustrației alăturate.
  • Pentru orice piesă de îmbrăcăminte, măsuraţi-vă într-un sutien necăptuşit. Aceasta vă va oferi cele mai exacte măsurători, mai ales în cazul unei rochii.
  • Nu întindeţi centimetrul prea strâns şi nu lăsaţi spaţiu liber între acesta şi corp. Aveți grijă ca măsurarea să se realizeze direct pe corp, fără a lăsa plusuri de lejeritate. Specialiștii noștri vor lua acest lucru în considerare.
  • Articolul de îmbrăcăminte are întotdeauna o lejeritate în plus faţă de dimensiunile corpului. Cu toate acestea, dacă vă situaţi mai aproape de mărimea mai mare, alegeţi produsul în aşa fel încât să vă simţiţi comod când îl îmbrăcaţi.

Îndoieli sau întrebări despre cum se efectuează măsurătorile?
Nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe oricare din rețelele de socializare!
Tel. și whatsapp: 0768082694